четверг, 15 ноября 2018 г.

Красиві привітання з Новим роком 2019

Вітаю від щирого серця вас з наступаючим Новим роком і бажаю вам усього найкращого. Нехай наступний рік стане для вас вісником щастя, радості і досягнення бажаних цілей. Відзначайте цей славний свято в колі близьких і коханих людей, забудьте про турботи і неприємності, вступайте в Новий рік з посмішкою і чудовим настроєм!

Нехай Новий рік принесе вам стільки радості, щоб в серці не залишилося місця для печалі і смутку. Нехай душа радіє і співає, настрій і в будні не опускається нижче позначки «Відмінний». Нехай міцніє тіло, стає ніжніше душа, радіючи фарбам навколишнього світу! Любові вам, терпіння і злагоди! Миру на землі і в серцях! Нехай душа буде співчутливої ​​до чужої біди, а добробут зростає і міцніє!

Вітаю з Новим роком! Нехай новорічний настрій переслідує вас все святкові канікули. У новому році бажаємо вам втілити в життя всі плани, які ви коли-небудь відкладали. Щастя, любов і здоров'я нехай стануть вашими вірними супутниками в наступному році і будуть переходити з року в рік. Діти стануть ще розумнішими і порадують своїми успіхами не раз, а настрій завжди буде на висоті. Міцно обіймаю і піднімаю за вас святковий келих!

Новий рік - це час небачених чудес, чарівництва і добрих яскравих емоцій! В цей неймовірний, дивовижний, чудовий свято, я бажаю тобі мішок позитиву на весь прийдешній рік, стільки ж радості і благодаті. Яскравості тобі і безмежного веселощів, яке принесе тобі мільйон нових спогадів.

Ось і зірваний останній листок календаря, а з ним іде в минуле все, що було в цьому році! З прожитого року візьмемо найкраще, а борги і неприємності забудемо! Час починати нові справи, ставити перед собою нові завдання, прагнути до нових висот! Нехай наш улюблений Дідусь Мороз приходить не тільки до дітей, адже дорослим теж дуже хочеться чарівництва, і у дорослих не менше заповітних бажань, які під силу виконати тільки доброму чарівникові. Бажаю, щоб у кожного в Новий рік збувалися мрії!

Дзвін келихів, яскраві переливи ялинкових іграшок та гірлянд, радісний сміх дорослих і дітей, дзвінкі дзвіночки і салют з конфетті - так стукає в двері Новий рік! Як дорогого гостя зустрічають його в кожному будинку, з нетерпінням очікують казку діти, а добрих змін дорослі. Нехай всі очікування втіляться в життя, з кожної сніжинкою, що лягає на дахи будинків, летять удача, радість, везіння кожному господарю, затишок і сімейне благополуччя в кожен будинок. З новим роком друзі!

Вітаємо з Новим роком!
Знову ялинка, хороводи,
Сміх, посмішки, крики, шум,
Ніхто не буде тут похмурий.

Тільки радість і веселощі,
Буде новий рік нести.
Грошей щастя і терпіння,
Дід мороз нам принеси!

Не забудемо про здоров'я,
Адже хвороби напоготові,
Допомагало лише варення,
І трохи часнику.

Вітаю з самим фантастичним, чарівним і чудовим днем ​​в році, з Новим роком! Нехай ця ніч запам'ятається білої, легкої каруселлю з пухнастих сніжинок, яскравими спалахами райдужних феєрверків, лопаються бульбашками від грайливого шампанського, гарячим поцілунком Діда Мороза. Бажаю виконання всіх божевільних бажань, божевільної пристрасті, іскрометною любові.

Всією сім'єю ми вітаємо,
Багато нового бажаємо.
Щоб не просто ведмежа,
Поряд з тобою був.

Щоб маленьке селище
І кораблик малий плив,
Зовсім крихітний дитина
Поряд з тобою ходив.

Нехай все в житті буде легше,
Без проблем і тих турбот,
Що відняли рік і міцніше
Буде цей Новий Рік.


Шлях морозним візерунком на склі новорічна ніч напише тобі компліменти, нехай полум'я свічок ближче до дванадцяти розтопить ще нескорені тобою серця, нехай бенгальським вогнем увірветься в твоє життя веселощі, а доля підготує для тебе феєрверк радісних подій.
Вітальна відкритка з Новим Роком 2019

Комментариев нет:

Отправить комментарий