суббота, 24 ноября 2018 г.

Привітання з Новим роком 2019

Далеко не кожен володіє талантом складати вірші. Для привітання в прозі простіше знайти слова, легше уникнути двозначностей і невдалих оборотів. Якщо привітання планується зачитувати на загальному корпоративному святі, не варто писати повноцінну мову. Швидше за все, до кінця її ніхто не дослухає.

Не потрібно влаштовувати повноцінний стендап і брати на себе обов'язки аніматора. Незнайомі колеги можуть запам'ятати вас в цій якості, що негативно відіб'ється на діловій репутації.

Досить кількох ємних і змістовних фраз з побажаннями і поздоровленням з наступаючим Новим 2019 роком. Можна включити добрий жарт. Це дозволить утримати увагу публіки і запам'ятатися. Таке привітання бажано закінчити тостом:

«Дорогі товариші по службі, вітаю з наступаючим роком Свинки всіх тих, з ким поділяю свої робочі будні. Бажаю, щоб наша професія завжди залишалася затребуваною і гідно оплачуваної, а результати праці - очевидними. Нехай в 2019 році кабінети з нами ділять нові колеги: успіх, який буде дружний з кожним з нас, дохід, який буде рости у нас на очах, і удача, яка буде кожному з нас посміхатися. З Новим роком, колеги, з новим щастям! »

"Дорогі друзі! Нехай наступний рік обов'язково принесе у ваше життя поліпшення: зарплата стабільно зростає, кар'єра будується, а неприємності зникнуть! Бажаю нам усім, щоб наш дружний колектив залишався таким же згуртованим і життєрадісним! Нехай 2019 рік подарує нам прихильність начальства, швидке вирішення складних завдань, а в результаті вкриє снігопадом грошових купюр ».

привітання в прозі з 2019 роком

Жартівливі побажання колегам у віршах до 2019 року кабана
Найпростіший і безпечний спосіб привітати товаришів по службі без переходу на особистості, а також без ризику образити когось із них - обіграти в привітанні символ наступаючого року. Можна скласти веселий вірш або в прозі попросити Жовту Земляну Свиню (Кабана) про підтримку і заступництво всього колективу.

Рік Золотий свині гряде,
Нехай удача з ним прийде.

Свиню нехай нам не підкладуть,
Турботи нехай нас не турбують!

Нехай буде золота свинка
На щастя і успіх щедра.

За працьовитість, старанність у справах
Нехай буде заохочення в грошах.
***
Геть від нас помчав Пес.
Але не потрібно, братці, сліз,
Втілюючи Будди план,
Сісти на трон поспішає Кабан!

Він напористий, він ікластими,
Він відсіч, якщо потрібно, дасть,
Характер кабанячий, як вулкан ...
Будь до нас ласкавим, Кабан!

Збережи від бід і ран
У рік 2019 нас, Кабан,
Всі проблеми прибери,
Щастя-радість подаруй!

Дай здоров'я, грошей дай,
Щоб там не день - то рай!
Допоможи і підтримай
І «свиню" не Поклади!

***
Як потужний таран, мчить Кабан,
Не терпить він лестощі, не терпить обман!


Пам'ятайте Жанну Агузарову? Тільки подивіться що з нею тепер ...

Слова Тимошенко вразили. Війна з Росією близько ...

Що буде з організмом того, хто часто їсть квашену капусту

Всі сміялися над цією парою. Подивіться, що сталося з ними зараз!
Він чесний і прямий, трошки упертий,
Для близьких готовий на подвиг він прям!

Нехай він поспішає, стрілою летить,
Нехай від негараздів нас всіх захистить!

На сторожі любові варто і сім'ї
І в зло нехай встромить ікла він свої!

Всі біди нехай знищить до однієї,
А ви - щоб весь рік за Кабанячої спиною!

Вітальні новорічні листівки
Оригінальні привітання колегам з наступаючим Новим роком можна написати або надрукувати на листівках, можна скористатися і електронною поштою. Існує кілька простих правил, що дозволяють скласти вдале вітальне звернення:

Якщо листівки будуть подаровані співробітникам одного відділу, не варто повторюватися. Краще написати побажання в прозі, але кожному індивідуальне. Адже вони спілкуватимуться між собою і, можливо, показувати привітання один одному.
Листівки та повідомлення роблять персоналізованими і підписаними.
Приколи та жарти підійдуть для поздоровлення колег, з якими відправник складається в дружніх відносинах. В іншому випадку краще вибрати красиву, але нейтральну листівку. Найбільш вдалі привітання часто прикрашають робочі столи співробітників ще кілька місяців після свят.
У зверненні доречно підкреслити значимість колеги в загальних досягненнях, подякувати за допомогу і підтримку, щиро побажати успіхів в 2019 році. Чи не будуть зайвими і особисті напуття: здоров'я, благополуччя та ін.
Краще, якщо звернення буде коротким, але ємним і змістовним. Індивідуальний підхід дозволяє уникнути того, що побажання буде скопійовано і розмножено. приклад:

«Дорога Марина Володимирівна! Спасибі за те, що працювати з Вами легко і приємно. Бажаю, щоб у Новому, 2019 року вам супроводжував успіх у всіх починаннях. Нехай начальство цінує вас як гарного фахівця і не шкодує бонусів для заохочення. Нехай турботи і клопоти обходять стороною, а поруч завжди були улюблена сім'я, вірні друзі і хороші колеги ».
Українська вітальна листівка з Новим Роком Свині 2019

Комментариев нет:

Отправить комментарий