четверг, 26 ноября 2020 г.

Поздоровлення в прозі з Новим 2021 роком Бика

 З новим роком! Бажаю вам в рік Бика побільше практичності і цілеспрямованості, великодушності і світлого розуму, грошових злив і величезною удачі у всіх починаннях! Бажаю трохи любовної сентиментальності, емоційності, крапельку безглуздість і впертості. І неодмінно - здійснення усіх заповітних мрій!


***


Ну, ось і настає те свято, яке у всіх асоціюється з салатом олів'є, з шампанським і подарунками. Звичайно ж. Настає Новий рік, який пройде під заступництвом Бика. Це все означає, що рік обіцяє бути радісним і щасливим, а ще й яскравим і цікавим. Я хочу привітати вас і сказати, сто сьогодні можна забути про всі дієтах і забобонах, тому що олів'є все-таки не так часто буває на цьому столі. Мені хочеться побажати вам у цей казковий день багато чудес і чарівництва, про які ви так давно мрієте. Мені хочеться, щоб цей чудовий день ви знайшли справжнє щастя, а ще спокій, тому що в цей день потрібно відпочивати і розслаблятися. Нехай всі ваші мрії і бажання скоріше виконуються, а ідеї та плани реалізовуються. Повірте, що немає нічого неможливого для Бика, так що вперед і з піснею.


***


Легкої, морозної ходою наближається до нас Новий 2021 рік. Грядущий рік - високосний, так нехай же в ньому буде не тільки більше днів, але і більше удач, успіхів, позитивних емоцій, приємних сюрпризів, довгоочікуваних подарунків, дивовижних відкриттів, більше свят, веселих пригод, щирих почуттів і щасливих миттєвостей!


***


Буквально через кілька хвилин настане Новий рік, який принесе кожному з нас багато радості і приємних миттєвостей, тому я хочу привітати вас і сказати, що ви повинні неодмінно загадати бажання, тому що воно завжди збувається під Новий рік. Мені хочеться, щоб протягом цього року вас невтомно переслідувала удача. Я впевнена, що саме цей рік, який пройде під заступництвом Бика, подарує вам масу приємних вражень і всього самого чудового, що тільки може бути. Рік, що минає видався дуже складним, тому мені хочеться, щоб в майбутньому році ви отримали можливість гарненько відпочити, зібратися з думками і налаштуватися на нові звершення. Вірте в свої сили, тоді успіх не змусить себе довго чекати. Я вітаю вас з наступаючим Новим роком і хочу, щоб всі ваші бажання і мрії збулися, а всі ідеї і плани реалізувалися.


***


З 2 021 вас Новим роком, нехай чарівна ніч виконає всі бажання, наповнить серце надіями і чудовим настроєм, нехай кожен з 366 днів буде добрим, веселим, повним приємних несподіванок, радісних подій, щирих посмішок і неповторних щасливих миттєвостей. Зі святом!


***


Ну, ось і настає Новий рік, який пройде під керівництвом Бика, так що рік обіцяє бути веселим і цікавим. Так що я хочу привітати вас, а також побажати вам всього самого позитивного і яскравого, найсвітлішого і доброго, що допоможе вам досягти самих небувалих висот в тому чи іншому питанні. Проведіть цей Новий рік зі своїми рідними та близькими, щоб і протягом року ви завжди були оточені найріднішими людьми, друзями і родичами, які вміють радувати вас, піднімати настрій і просто давати поради. Нехай цей чудовий рік буде з кожним днем ​​дарувати вам все більше позитивних і позитивних емоцій, все більше приводів для того, щоб ставати краще. Згадайте обов'язково бажання, адже воно має властивість збуватися. Щасливого вам святкування Нового року! Нехай все буде в вашому житті дуже добре.


***


Нехай разом з новим 2021 роком в твій будинок увійдуть нескінченне щастя і блискучий успіх, завзяте веселощі і чудова любов. Лови позитив в кожній миті, радуйся удачам рідних, поділися мріями з близькими і отримуй задоволення від будь-якого дня. Зі святом блискучих ялинок, красивих салютів, білих сніжинок і бенгальських вогнів!


***


Я хочу привітати вас з одним з найулюбленіших і казковим свят, який з року в рік збирає за одним святковим столом всіх членів сім'ї. Я вітаю вас з наступаючим Новим роком, який пройде під заступництвом Бика, а це означає, що рік обіцяє бути яскравим і цікавим. Мені дуже хочеться, щоб ви провели цей рік на вищому рівні, щоб цей рік був продуктивним і цікавим у всіх планах. Я хочу побажати вам всього самого найкращого і приємного, що тільки може бути. Нехай кожен день майбутнього року буде дарувати вам масу приємних вражень, позитивних емоцій і все найкрутіше. Повірте, що, як правило, рік проходить саме так, як ви зустрінете Новий рік, тому починайте вже веселощі, щоб як слід відпочити і розважитися. Вдалого і щасливого Нового року! Все буде просто чудово.


***


Вітають вас з новим 2021 роком - роком Бика! Бажаю, щоб в цьому році Бик зробив вас мудрішими, сильнішими і впевненішими в собі! Бажаю вам наполегливості в досягненні своїх цілей, уваги від рідних і близьких, любові і тепла і багато друзів. Нехай будь-які ваші плани втіляться в життя. Спокою вам, радості і душев

Кумедна поздоровча відкритка з Новим Роком Бика 2021

Комментариев нет:

Отправить комментарий