вторник, 16 августа 2016 г.

Привітання з днем знань (1 вересня) у прозі

З першим осіннім днем природа радує не тільки золотими листям, але і першим дзвінком, адже саме з цього дня починається захоплююча, хоч і довга, і часом непроста, дорога в країну знань. Чудовий, дивовижний шлях треба пройти і тобі, тому запасіться терпінням. Отримувати знання цікаво тільки тоді, коли ти цього дійсно хочеш. Я не буду бажати тобі відмінних оцінок, адже суть відображається далеко не в них, а в тому. Наскільки добре ти будеш розуміти і запам'ятовувати те, чого тебе вчать. Найскладніші іспити чекають тебе не в школі, а в житті, тому просто насолоджуйся навчанням в цей безтурботний час!
Автор: Солдатова Марія



Коли літо змінюється восени, всі ми відзначаємо чудове свято – День Знань. Ще зі школи всі ми звикли, що це особливий день. І навіть будучи вже дорослими, все одно відзначаємо його як один із найголовніших свят у році. Тільки сьогодні вся країна спостерігає за святково одягненими школярами та студентами, які скучили за літо один по одному. І сьогодні я хочу привітати вас з цим чудовим Днем. Нехай 1 вересня принесе вам нові надії і мрії, допоможе вам отримувати нові знання і успішно провести ще один навчальний рік. Нехай дзвін шкільних дзвоників надихає вас на нові звершення.
Автор: Надія Малафеевская



Цей день завжди вривається в життя голосно, дзвінко, несподівано. Хоча його чекають всі і завжди. Він особливий: чистий, як осіннє небо, добрий, як перша вчителька, і урочистий, як будь-яка важлива подія в житті людини. Вітаю вас з 1 вересня! Початок навчання – це фактично початок життя. Нової, загадковою, незвіданою. Тож давайте разом писати її без помарок з чистого аркуша!
Здоров'я вчителям, удачі учням і величезного терпіння батькам! Так, без несподіванок не обійтися. Їх буде чимало, і нехай вони стануть для всіх приємними, яскравими, незабутніми! А поки що нехай громкоголосо переливається перший вересневий дзвінок! Він закликає не тільки класи, але й до порядку, дисципліни, уважності. З святом всіх!
Автор: Олена Тихонова



Літо пролетіло одним яскравим миттю, сьогодні вже вересень, попереду – осінь, зима, весна, школа... Хочу побажати, щоб весь майбутній навчальний рік не став нудним переліком сторінок з щоденника, а розсипався назустріч кожному з нас тисячею яскравих миттєвостей: дзвінків, уроків, перерв, шкільних заходів, цікавого спілкування... Нехай з Дня знань розпочнеться наш спільний шлях до знань в цьому році. І буде він цікавим, захоплюючим, трішки загадковою, в чомусь- трішки складним, адже через подолання труднощів ми готуємося до життя. А, як відомо, життя помилок не прощає. Але зате школа – допомагає їх попередити.
З 1 вересня! Давайте навчимося вчитися без помилок!
Автор: Ольга Погудо



Перше вересня — день Знань! Як добре, що є такий день у році. І це — не тільки дитяче свято всіх учнів і професійне свято всіх вчителів. Так і хочеться побажати, щоб ми протягом усього життя вчилися і розвивалися, ставали кращими, мудрішими. Адже саме в такому русі, в душевному та духовному розвитку, і складається життя. А розвиток без знань — неможливо. Тому бажаю, щоб це свято міг відзначити для себе кожна людина. Нехай перше вересня щорічно відзначає ваші успіхи, по яких, як по віхах, в гору піде ваше життя. Нехай будуть відзначені досягнення, і вже другого вересня ви просуватиметесь до нових знань, до нових вершин, які вам знову підкоряться, щоб на день Знань у наступному році ви могли це з гордістю відзначити!
Автор: Наталія Сухомлин



Дорогі хлопці! Закінчилося спекотне літо, і наступаюча осінь вже організувала вам нову зустріч в країні знань. В цей день, що традиційно збирає всіх на шкільному подвір'ї, я хочу привітати вас з початком нового навчального року. Нехай ваші старання увінчаються відмінними оцінками, а отримані вміння та навички обов'язково знадобляться вам у житті. Тим, хто прийшов на свій останній Перший дзвінок, я бажаю втілити свої найсміливіші задуми, а малюкам, вперше переступили шкільний поріг, – терпіння, посидючості і спраги до вченню. Нехай будуть задоволені вами ваші вчителі, а ви, в свою чергу, не переставайте радувати їх своїми успіхами! Зі святом вас! З Днем знань!
Автор: Олексій Резніков



Вітаю тебе з Днем 1 вересня, святом усіх вчених і невчених, тих, хто коли-небудь навчався і тих, хто буде вчитися. З святом всіх шкіл і інститутів, з новими знаннями, так і «повторення - мати вчення» теж не завадить! Вітаю тебе з першим днем осені, і нехай вона буде для тебе золотий, бажаю тобі поетичного настрою, будь бадьорий, веселий і не хандрити! Бажаю тобі стати активним учасником розважальних заходів, феєрій, різноманітних многовидів і різноманітних разнообразий! Будь цвяхом програми, і нехай посилиться твоє серцебиття і почастішає пульс від радості перемог у нових конкурсах і олімпіадах. Це добре, адже адреналін допомагає рухатися далі, будь першим у всьому і завжди!
Автор: Вікторія Цуканова



Закружившись в останньому танці, жовтий кленовий лист тихо опустився на землю. Осінь. І хто сказав, що вона майже завершує рік? Осінь – це початок. Початок новим планам, нових зустрічей, нових знань. Храми науки гостинно відчинили свої двері. І ось уже бойко стукає крейда по дошці, квапливо розтікаються по зошитів конспекти, коридори наповнюються дзвінким різноголоссям. Розпочався новий навчальний рік. Попереду – тільки найцікавіше і захоплююче. Так що ж може бути краще – молодість, кипуче життя, пізнання невідомого. Ми вітаємо вас із Днем Знань і бажаємо успішного навчання і творчих перемог. Нехай ваші будні ніколи не будуть сірими, уроки будуть насиченими, а іспити неважко. Зі святом!
Чудова листівка привітання з 1 вересня

Комментариев нет:

Отправить комментарий